Kicsit kínos, és nem tudom hol kérdezhetném meg, ezért hozzátok fordulok?
Figyelt kérdés
Egy rokonomnak áttétes tüdőrákja van, és kb egy hónapja jósoltak neki az orvosok max egy hetet... ilyenkor mi van? tévedtek, előfordul az ilyen, vagy nem akkora a baj?2010. máj. 31. 16:42
1/7 anonim válasza:
van egy ismerősöm aki súlyos cukor beteg és csodálták hogy még él. akkor néhány hetet ígértek de még ma is él.
2/7 anonim válasza:
Isten útjai kifürkészhetetlenek.
3/7 anonim válasza:
Hát egész biztos, hogy tévedtek, és igen van ilyen. A rokonodnak rengeteg segíthet a hite, az élni akarása, és én már találkoztam olyannal, hogy az ilyen úgymond reménytelen beteg teljesen felépült, amire az orvosok is csak széttették a kezüket.
4/7 anonim válasza:
Gyülölöm a jóslatokat. Senki felett nem lehet pálcát törni. Még a legszörnyűbb helyzetekből is gyógyultak már ki beteg emberek. Háromszor voltam a halál torkában én is, a rokonok ott sutyorogtak hallottam, nem sok van már hátra. És még most is itt vagyok, bár abszolút nem egészségesen, de még élek.
5/7 anonim válasza:
A rák kicsit más, mint egy cukorbetegség....
Ha áttétes, akkor készüljetek fel, a veszteségre, rokonotoknak adjátok meg azt,amit szeretne. Most ő a legfontosabb. Nehéz időszak vár rá, főleg, ha ilyen kevés időt kapott. JAvaslom, keress rá a google-ban, a haldoklás fázisaira, hogy megérts mit él át.
A fulladásos halál a legfélelmetesebb, és legfájdalmasabb.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, remélem igazatok lesz és még sok éve van hátra!
2010. máj. 31. 16:51
7/7 anonim válasza:
Ne veszitsétek el a reményt, amíg él!!!!
És igenis vannak csodálatos gyógyulások!!!!Bízzatok, higgyetek!
(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!