Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha másnaposan (vagy még...

Ha másnaposan (vagy még aznaposan) az ágyban a jobb oldalamra fordulok, akkor rettentő hányinger tör rám, viszont ha a bal oldalamra visszafordulok már semmi bajom sincs. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Ilyen a testem nem kell törődni vele vagy ez azért komolyabb problémára vezethető vissza?
2010. nov. 21. 15:53
 1/5 anonim válasza:
Ez nem igazán vezethető vissza semmire, de az hogy ez téged komolyan aggaszt XD hát ez már vissza vezethető 1-2 dologra...
2010. nov. 21. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak arra tudok gondolni, hogy mivel a máj és az epe a jobb oldalon helyezkednek el (és előző nap kicsit túl lettek terhelve), ezek nyomódása következtében hányinger alakul ki.
2010. nov. 21. 16:11
 3/5 A kérdező kommentje:

Azt én is gondoltam azért van ez, mert a májam a jobb oldalon van, csak másnál nincs ilyen. Nekik semmi bajuk sincs ilyenkor. Akkor miért csak nekem? Elittam a májam? :D

Nem írtam le kérdésben, de ez nálatok is előfordult már?

2010. nov. 21. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Velem egyszer. irtó rossz volt, de megoldottam: a jó oldalamon feküdtem. Ja és mivel sokat cigiztem, hasmenésem is volt hozzá, de csak akkor kellett szaladnom, amikor a rossz oldalon feküdtem. Ha már kettőnknél előfordult, nem hiszem, hogy hatalmas lenne a baj.

25/L

2010. nov. 21. 17:38
 5/5 A kérdező kommentje:
akkor jó :) mondjuk nekem ez már a kezdetektől így van, azt hittem eddig mindenkinél így van, de aztán mondták többen is, hogy nekik semmi bajuk nincs, ha a jobb oldalukon feküdnek, ezért kezdtem parázni egy kicsit. nehogy már 20 évesen májátültetési-listán legyek :D
2010. nov. 21. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!