Hogyan/Mivel kell (szakszerűen) kivenni a kullancsot? Ki hogyan szokta?
vékony végű csipesszel, a fejét megfogni, a potroháját nem összenyomni és húzni amig meg nem unja és elnem enged, én a macskákbol napi 5 öt is kiszedek.
nekem ilyen vékony végü van.
Lehet kapni kullancskiszedő csipeszt, ennek az a lényege, hogy nem préseled össze az állatot.
Sima csipesz is jó.Én mindig azzal szedem ki,ha acsaládból vkiben találok(erdő mellett lakunk).
A lényeg: mihamarabb,gyorsan és teljesen szedd ki!!!!!
Köszi mindenkinek!
A gyufás esetén melyik irányba kell körözni: óra járásával megegyező, vagy ellentétes irányba?
Sziasztok!
Ezt nem gondoljátok komolyan, ugye? :S Minden olyan módszer, ami kenegetéssel, dörzsöléssel, stb. jár az lehetőséget ad a kullancsnak a fullasztásához, öklendezéséhez! Persze, hogy kijön... bármivel bekened elkezd fulladozni és elengedi az embert. Viszont közben mindent fisszaköp az emberbe... Ha ne adj Isten fertőző kullanccsal találkoztok végzetes lehet!!! Legbiztosabb és gyorsabb módja a csipesz. Kapható külön erre a feladatra ellátott, de egy egyszerű, bármilyen is megteszi. A lényeg, hogy a bőrnél a fej tövénél ragadjuk meg vele a kullancsot és ne engedjük el. Majd egy enyhe húzással emeljük meg és tekerjük körbe. Szinte biztos a győzelem! Attól ne féljetek, hogyha a feje beszakad, mert az nem fertőz magától és kilökődik, mint pl. egy szálka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!