Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Másoknak is megvan az a rossz...

Másoknak is megvan az a rossz szokása, hogy ropogtatja a nyakát, ujjait, gerincét?

Figyelt kérdés
Próbáltam már leszokni róla, de ez nálam már amolyan mindennapi rutin sajnos.
2017. nov. 7. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Nem is tudom hogy kell. Én frászt kapok ha valaki a nyakát ropogtatja, a gerincet meg el se tudom képzelni.
2017. nov. 7. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban az ujjaimat ropogtattam. Nem is emlékszem, hogy hogyan sikerült leszoknom róla :) Talán azért, mert a szüleim azt mondták, hogy vénségemre remegni fognak a kezeim :) Ennek ellenére utálom, amikor valaki a nyakát ropogtatja... Az egészen más dolog, hogy nyújtózol egyet és akarva-akaratlanul kiroppan 1-1 csigolyád.
2017. nov. 7. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:
az első jel, hogy le fogsz robbanni pár év múlva.
2017. nov. 7. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az ujjaimat 25 éve, de természetesen semmiféle károsodást nem okozott és nem is okoz, mert természetesen nem a csontok pattognak.
2017. nov. 7. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!