Magas a vérnyomásom, lehet valami nagyobb gondom ha nem kezelem?
Még mindig iszol energiaitalt?
Ha igen, akkor sürgősen hagyd abba.
Ha nem, akkor próbálj egészségesen étkezni és sportolni valamit, ha nem javulsz egy-két hónapon belül, akkor menj el orvoshoz.
Feltétlenül menj el orvoshoz, nem biztos hogy elég az ha az életmódodon változtatsz. Persze az is sokat számít de még túl fiatal vagy ahhoz hogy állandóan magas legyen a vérnyomásod. Lehet hogy beteg vagy amit feltétlen kezelni kell ha hosszú életet szeretnél.
második válaszoló
Amúgy miből érzed, hogy magas??
Amikor orvosnál mérik nekem is magas, de ha itthon mérem, akkor soha.
Nem értem miért isszátok ezt a sok szart. Hagyd abba sürgősen. Volt egy időszak, hogy én meg ittam egy nap 1,5 liter Kobra energiaitalt, (amire mondják, hogy szar, fos, szutyok, de tulajdonképen mindaz), aztán minden nap szinte a belemet is kifostam annyira kellett. Miután leálltam róla egyből nem volt semmi bajom. Ugyanolyan szar mind a red bulltól a bombán át a hellig. Károsítják a májadat, vesédet, gyomrodat, lépedet, epédet, mindent károsítanak, ráadásul felpumpálja abnormálisra a vérnyomást, meg a sok szervetlen szar lerakódik benned.
Hagyd abba, mert kikészítened a szíved, bélrendszered, és egy kicsit meghalsz. De csak egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!