Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS. Nagyon kétségbe estem?!

SOS. Nagyon kétségbe estem?!

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok. 12éves korom óta menstruálok.

februárban kimaradt a menstruációm. azelőtt decemberben.szóval megjött januárban,februárban nem,márciusban nem tudom hogy az menstruáció volt e,mert 6napig véreztem,de elég volt 1 nap 1 tampon.aztán áprilisban semmi,májusban semmi.

kicsit duci vagyok,de nem vészes.

mitől lehet ez? nagyon félek,orvoshoz nem akarok menni,még szűz vagyok.fogamzásgátlót ha elkezdenék szedni,akkor az beállítaná? lehet hogy azért van ez ,mert gyenge a hormonháztartásom? vagy van vmi más bajom??? történt már valakivel ilyen?? tudom,h mennem kell dokihoz,csak még nem mertem:s nagyon félek,hogy beteg vagyok:( 17 évesen mehet végbe valamilyen természetes változása szervezetemben.h ezzel reagál,és majd megjön? vagy valami más van a hátterében? segítsetek kérlek.félek a betegségtől:(:(

2010. máj. 29. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne félj, biztos nincs semmi komoly bajod. A fogamzásgátlót is csak orvos írhatja fel, de szerintem érdemes lenne felkeresned. A szüzességed megmarad attól, ha netán ez a félelmed az orvosi vizsgálattal kapcsolatban. Ha esetleg alhasi fájdalmaid lennének, akkor viszont rögtön irány az orvos, a nőgyógyászati bajok elég nagy fájdalommal tudnak járni. Ha fájdalmad nincs, csak a vérzéskimaradás, az önmagában ebben a korban simán belefér.
2010. máj. 29. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy ha stresszelsz mostanában, attól is nagyon valószínű az ilyen probléma.
2010. máj. 29. 23:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Hála Istennek nincs semmi fájás. Igen,elég sokszor vagyok stressszes.köszönöm a választ,kicsit megnyugodtam.köszönöm
2010. máj. 30. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!