Hogy lehet elérni, hogy valaki meghaljon?
Figyelt kérdés
Ha az a valaki szeret, erős érzelmi szálak fűződnek hozzá pl. Mikkel lehet bántani?
(csak felvetődött bennem a kérdés egy dokumentumfilm kapcsán)
2010. máj. 29. 14:44
1/16 anonim válasza:
Eszem megáll.. ezt te komolyan kérdezed????
2/16 anonim válasza:
Pszichiátriai eset lehet,ne haragudj!
4/16 anonim válasza:
Biztos,hogy ezt akartad írni,nem azt,hogy az érzelmek haljanak meg benne?! Mert ez így nagyon durva! valami gond van veled,ha tényleg ilyeneken gondolkozol...
5/16 A kérdező kommentje:
??
Mondtam, hogy film kapcsán merült fel bennem.. Elolvastátok?:O Este láttam, és egy nő a betegsége kapcsán említette, hogy elérte, hogy a férje, akivel szerették egymást, megölje magát.
Bocs, hogy egyszerűen kíváncsi vagyok :O
2010. máj. 29. 14:55
6/16 A kérdező kommentje:
Különben meg érdekes lenne, ha 15 évesen embert akarnék ölni/bántani.. :O
2010. máj. 29. 14:56
7/16 anonim válasza:
Ki volt beteg, a nő vagy a férfi?
8/16 A kérdező kommentje:
A nő.
Valami lelki problémája volt. De még mindig nem értem, hogy érhette el a nő, hogy a férfi megölje magát.. :S
2010. máj. 29. 14:58
9/16 anonim válasza:
Ahhoz eleve idegileg eléggé labilisnak kell lenni, hogy valakit az öngyilkosságra rá lehessen venni. Én előbb csapnék agyon bárki mást, mint magamat.
10/16 A kérdező kommentje:
Értem.
A nő mit tehetett vele?:O Jézusom.. :S
Máskor tuti nem nézem meg...
2010. máj. 29. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!