Szó szerint nem találom a szavakat! Normális?
Figyelt kérdés
Régebben is előfordult, de most már egyre gyakoribb, hogy írni/mondani szeretnék valamit és egyáltalán nem jut eszembe egy adott szó. Szinte érzem, hogy "üres a helye", zsibbad a fejem ha elő akarom halászni de sem az, sem a szinonimái nincsenek meg még egy jó darabig.
Nem ritka vagy szakszavakra kell gondolni, tök hétköznapiaknál is előfordul., vagy éppen nem jut eszembe a kedvenc bandám neve...
Romlott a fordítási képességem is, olvasva rögtön tudom, hogy miről van szó, de ha fordítani akarok valakinek, akkor alig bírok egyik nyelvről a másikra "kapcsolni". Általában a magyar megfelelők nem akarnak a nyelvemre jönni, pedig tudom, mi van odaírva.
Ez normális bizonyos fokig, vagy jelezhet valami problémát? 28/N
2017. okt. 16. 12:46
1/3 anonim válasza:
Elmehetsz vele neurológushoz mert éppen jelezhet, de sokkal inkább kimerültségre tippelnék. Én, amilyen parás vagyok, mennék dokihoz, de én tényleg ultrapara vagyok, viszont megnyugtatna egy alapos vizsgálat.
2/3 anonim válasza:
JelezHET problémát, az a biztos, ha neurológián kivizsgáltatod magad.
3/3 Kései Sirató válasza:
28 évesen nem mondható, hogy az életkorodból adódik, mindenképpen menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!