Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire vált be a gördülő...

Mennyire vált be a gördülő talpú cipő, ha van neked, és miért kezdted el használni?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mire jó,milyen panaszokra.Nekem pl. sok járás után egy ideje fáj a sarkam...arra jó lenne?
2017. okt. 15. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó. Nekem már volt több is, a legjobban a Scholl göris szandálja vált be, az MBT szerintem nagyon nehéz. De arra is nagyon jó, ha viszem a kutyát sétálni, mert vele elég sokat járkálok, és abban nem fáradok el. Már közelebb vagyok a 60-hoz, mint az 50-hez, de a gördülő cipőben szinte fáradhatatlan az ember.Azt nem tudom, sarokra jó-e, nekem sokat fájt a lábam, azért kezdtem használni.
2017. okt. 15. 19:13
 2/3 A kérdező kommentje:
En jovore leszek 50, eddig meg nem fajt sose a sarkam..
2017. okt. 15. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Én már a 70-től is távolodni kezdek. Volt ilyen cipőm (igaz, kínai) és valóban mérsékelte a lábfájást, viszont a magas talp miatt kissé másképp kell emelni a lábat. Engem nagyon visszatart a "márkásabb" gyártók cipőinek magas ára. Amikor egy olcsóbb edzőcipőbe számítógéppel készített lúdtalp betétet teszek, akkor is szinte fájdalommentes gyaloglás érhető el.
2017. nov. 1. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!