Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rengeteget ettem és ma suliban...

Rengeteget ettem és ma suliban vagyok mit csináljak? 16L

Figyelt kérdés

Tegnap este 19kor megettem egy zacskó jalapenos chipset és nagyon erős volt szóval megittam hozza 1l tejet és sorozatot neztem.

Utána 20:30 mentem aludni mert almos voltam és lefekudtem meg minden utána elkezdett a gyomrom meg a nyelőcsővem igy fajni vagy nemtudom összeszűkült vagy fogalmam sincs mi volt és reggel ettem 1 zsömlét meg 5bacon meg 2 tükörtojást tudom nem kellett volna de anya valami különlegeset akart ne csak mindig szendvics vagy Muzli stb..

Most suliba vagyok es hülyén érzem magamat Ja meg meg is jőtt tegnap este szóval szívás ..

Mit tegyek?

2017. okt. 12. 07:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ettől fogsz elhízni...
2017. okt. 12. 08:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyél normálisan hogy ne legyenek ilyen falásrohamaid. Ennyitől tényleg nem fogsz elhízott ha ez nem lesz mindennapos.
2017. okt. 12. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Ettél, oké, én is ettem és most akkor mi van? 1 zsömle az neked rengeteg? Naponta ennyit eszek reggelire, sőt inkább többet, és sovány vagyok.
2017. okt. 12. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Szerintem tanulj.
2017. okt. 12. 08:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Megjott és az miatt fajt Ja meg annyira fajt hogy hányingerem volt nagyon és melle sokat ettem előtte

Na mindegy minden a havinak köszönhető és már Bevettem 2 advil fortet de még mindig fáj nagyon:/

Sulibol is hazajöttem az utolsó 3 óráról majdnem hánytam meg fáj

Valaki ötlet?

2017. okt. 12. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!