Miért fájnak a csontjaim, ha leégek a napon?
Figyelt kérdés
egy-két éve jött ez elő nálam, hogyha véletlenül leégek, utána napokig nagyon fájnak a csontjaim. már mástól is hallottam ezt a tünetet, de az interneten semmit nem találtam erről. én az UV sugárzásra gyanakszom. köszönöm a válaszokat2010. máj. 28. 22:37
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy csak kisugárzik rá a fájdalom, mint pl fogfájásnál is sokaknak kisugárzik egyéb részekre is.
2/2 anonim válasza:
Valami összefüggés van a napfény meg a D-vitamin meg a csontok között,de már nem rémlik,hogy mi :D De az biztos,hogy ha valaki túl keveset van a napfényen,akkor gyengék lesznek a csontjai,és görbék lesznek a lábai.Szóval lehet,h valami termelődik olyankor a csontjaidban a sok napfény hatására,és azt érzed.De ez lehet,hogy hatalmas baromság,csak ez jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!