Fájnak a csontjaim. Ezt többnyire ébredés után érzékelem, ha oldalt fekszem a csípőcsontom érzem nagyon, valamint ha a két térdem összeér az is nagyon fáj. Mindig be kell közé rakni egy kispárnát. Mitől lehet, van valami gyógymód rá? (34nő)
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 10:00
1/3 anonim válasza:
Nem elég kemény az ágy amin alszol, nem tartja a derekad, és a csípőd mivel az a legsulyosabb része a testednek,
És ez szépen függeszkedik az izuleteiden mikor alszol, amik aztán emiatt nem tudnak márcsak reflex miatt sem ellazulni és normálisan pihenni.
Nekem is volt ilyen ágyam, megváltam tőle mert 2 hét hazsnálat után úgy ébrendem minden reggel mint akinek leverték a veséit..
2/3 A kérdező kommentje:
ez érdekes, elgondolkodtató...
2010. márc. 3. 10:13
3/3 anonim válasza:
Én is jártam így! Semmi bajod nincs, hanem rossz az ágy amin alszol!!! pontosan jól leírta az előttem szóló. Mire én is erre rájöttem! Úgy éreztem szétszakad a csípőm. Ki is vágtam a francba azt az ágyat (szivacsot) és azóta inkább veszek drágábbat, csak aludjam jól ki magam, és ne fájjon semmim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!