Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyulladt vizes térdre van...

Gyulladt vizes térdre van valami gyógymód a protézisen kívül?

Figyelt kérdés

Édesapám már idős, és minden lépés kész gyötrelem a számára.Nagyon vizes a térde, és súlyos porckopása is van.Sajnos a mindennapok alatt észreveszem rajta, hogy mennyire fáj neki.Segíteni akarok, de a gyógyszerek nem igazán használnak, vagy ha igen csak ideig- óráig...Már volt kétszer műtéte ahol valami anyaggal próbálták kezelni a porckopást, de az sem használt.Minden félét kipróbált már, de a protézistől nagyon menekül.

Ha valaki esetleg tudna írni egy gyógyszert, vagy valamilyen kezelést, nagyon megköszönném!

Hálás vagyok minden válaszért!

2010. máj. 28. 18:20
 1/1 anonim ***** válasza:

flector tapasz használata,nekem nagyon bevált fájdalomcsillapításra.

porckopásra nekem condrosulfot írt az orvos,és úgy érzem,hogy javult a térdem.,bár én még fiatal vagyok,és járok gyógytornára is.

remélem találtok megfelelő gyógyszert,jobbulást!

2010. máj. 28. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!