Riki11 kérdése:
A Rivotril mennyi idő után áll rá a szervezet?
Figyelt kérdés
Az nem jo ha ma vettem be egy felet a 05-ből és bizsere vagy remeg nem tom a lábam olyan gyengéd... meg fájt a fejem kb 2-3 ora hosszig de csak be-ki ált az jo vagy rossz valakinek volt-e már ilyen vagy egyből jonak kell legyen? Frontinról0,25ösről állított át a doktor nő ma reggel délbe bevettem az első felet... reggel fél délben fél este egész...2017. okt. 2. 17:37
1/7 anonim válasza:
Felet vettél be a 0,5-ből és eddig 0,25-ös Frontint szedtél ha jól értem. Ugyanannyi mennyiség. Nincs sok különbség a Frontin és a Rivotril között. Nyugtató mind a kettő. A szervezet nem különbözteti meg, hogy most milyen fajta nyugtatót kap. Meg kellene nyugtatnia, azért szeded.
2/7 A kérdező kommentje:
hát örülnék neki vagy kell neki egy kis idő mig hozzá szokok?
2017. okt. 2. 19:03
3/7 anonim válasza:
Nem kell hozzászoknia a szervezetednek. A nyugtató rögtön hat.
5/7 anonim válasza:
Ezzel most sokat segítettél mindenkinek utolsó!
Kérdező, az első már leírt mindent. Nyugtatót szedsz, nem antidepresszáns, a nyugtató perceken belül nyugtat, nem kell megszoknia a szervezetednek!!!
6/7 anonim válasza:
4 nem mondott hülyeséget, a klonazepam valóban nem alprazolam, de szerintem ezt nem lehet észrevenni gyógyszerváltáskor.
7/7 anonim válasza:
Kedves utolso, igenis eszreveheto. A hatasido alprazolamnal 30 perc klonazepamnal hosszabb. Nem hat "azonnal", de nyilvan ahogy irtam nem kellenek hozza hetek. 0,5 rivotril nem lesz rad nezve veszelyes , en meg sem ereztem. Tovabba a klonazepam hatasmechanizmusa lassabb. #4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!