Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez már nem túlzás?

Ez már nem túlzás?

Figyelt kérdés

Az egyik rokonom kórházban dolgozik, akivel sűrűn beszélek emellett az ismerősök között is egyre több szörnyű hír van, hogy valaki rákos.

Kiskoromban (ezelőtt 10-20 évvel) az igazat megvallva én nagyon ritkán hallottam arról, hogy "rák".

Most meg napiszinten hallom, hogy ő is, az is, közeli ismerősök között is.

S nem öregekről beszélünk, hanem erejük teljében lévő 40-50-es korosztályról.

Szörnyű látni ahogyan egy 50 éves családapa, aki életében nem dohányzott mégis tüdőrákos. S ott van 4 még nagyon fiatal gyerek is...

Volt tanárom is, 55 évesen.. most lettek unokái.. bumm 2 hónap alatta elvitte a rák. Az egyik nap még tanított, nevetett, rosszul lett és onnan hullámvasút..

Egyik barátom is.. 33 évesen, apró babával.. megint a rák.. 1 éve szenved vele de maximum pár hónapot mondanak neki.

Mégis honnan jött ez elő? Régen tényleg nem emlékszem ilyenre.

2017. okt. 1. 18:02
 1/2 szamo77db ***** válasza:
Én is megfigyeltem, hogy mostanában sajnos rengeteg a rákos beteg! Nem tudom, mi okozza ezt.
2017. okt. 1. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Szmog,stressz,vegyszerek,finomított ételek,adalékanyagok,gyógyszerek fogyasztása.Ez a recept.

Egyszerűen annyi mérget viszünk be a szervezetünkbe,hogy már nem képes elbánni velük.És erre még rá jön az alkoholizmus és a láncdohányzás,egyeseknél.

2017. okt. 1. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!