Mióta és milyen gyakran fordul elő? Hány éves vagy? Hány kiló és milyen magas? Mennyire rendszeresen eszel, naponta hányszor, mennyit, és mit?
2017. okt. 1. 08:51
2/10 anonim válasza:
Velem is ez van.15 vagyok,most mentem gimibe,szünetekben nincs időm enni meg nem is vagyok éhes egy ideje.Reggel eszek rántották vagy 2 virslit és már hányingerem van.
Utána hazaérek kb.4-5 óra körül és megeszem az egyik szendvicsem,de utána megint hányingerem van és alig bírom megenni.
Mennyit eszel egy nap ?Mióta van ez ?
2017. okt. 1. 09:03
3/10 anonim válasza:
"4-5 óra körül és megeszem az egyik szendvicsem,de utána megint hányingerem van és alig bírom megenni"
Madárlátta szendvics, amit egész nap magaddal hordoztál anélkül, hogy folyamatosan hűtve lett volna benne a vaj, a felvágott, meg minden? Nem is csoda, hogy beteg leszel tőle, addigra már rég megromlott...
2017. okt. 1. 09:08
4/10 anonim válasza:
Hűtve van(a suliban van egy hűtő + van kis hűtőtáskám :D )nincs benne vaj,mert nem szeretem + otthon a hűtőben is van szendvics.
Péksüteményt szoktam még vinni a szendvics mellé,de ugyanúgy rosszul vagyok tőle.A főtt kajától szintén.
2017. okt. 1. 09:15
5/10 anonim válasza:
Lehet pl. lisztérzékenységtől is.
2017. okt. 1. 09:16
6/10 A kérdező kommentje:
kb 1hete van ez... naponta 2-3 szor van mikor 4szer... de sztem ez idegi alapon van mert pánik beteg vagyok.... 23 éves vagyok 52 kilo 168 cm csak az hogy sokszor olyan mintha tele lenne a gyomrom de nem is ettem semmit és olyankor is olyan mintha izgatptt lennék de nincs mire meg valamikor égni is szokmott
2017. okt. 1. 18:56
7/10 anonim válasza:
Ha pánikbeteg vagy, akkor első körben azt kérdezd, aki a diagnózist adta. Szerintem attól is lehet, de ő tudja jobban.
2017. okt. 1. 18:57
8/10 A kérdező kommentje:
márt mint a idegorvosra gondolsz hogy beszéljek vele?
2017. okt. 1. 19:32
9/10 anonim válasza:
Igen, ő tudja, hogy amiatt lehet-e, vagy más miatt. És akár így, akár úgy, meg tudja mondani, hogy mit csinálj, vagy ki máshoz fordulj.
2017. okt. 1. 19:48
10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen amugy akkor szokták elküldeni az embert gyomor tükrözésre ha fáj a gyomra?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!