Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miből kell éretségiznem hogy...

Miből kell éretségiznem hogy felvételit nyerjek a orvosi egyetemre?

Figyelt kérdés
Én most 18 éves vagyok és orvos szeretnék lenni sebész, melyik egyetemet ajálantáok nekem és milyért, egyébként miből kéne levizsgáznom hogy orvosira menyek. Már kis korom ota érdekel a orvos tudomány minden evel kapcsolatos témát szivesen meg halgatok.
2010. máj. 28. 10:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
:D azért mert a tanáraimat már kérdeztem és ök nem tudnak semmit rola sajnos :DD amugy kösz hogy válaszolsz a kérdéseimre neked mi a foglalkozásod :D???
2010. máj. 31. 16:42
 12/15 anonim ***** válasza:
jelenleg orvosis vagyokXD amúgy menj az igazgatóiba, vagy a titkárságra. ott intéznek mindent. meg a felvi.hu is segít. és keress piszok hamar különtanárt... főleg ha ilyen az iskolavezetés...
2010. jún. 2. 15:06
 13/15 A kérdező kommentje:
kösz kösz és te milyen orvos leszel ha szabad meg kérdeznem?
2010. jún. 2. 15:28
 14/15 anonim ***** válasza:
sebész v trauma az álmom. de semmi sincs kizárva.
2010. jún. 2. 17:37
 15/15 A kérdező kommentje:

én is sebész szeretnék lenni :D figyu ha van msn-címed fel vehetnél nagyon meg köszöném :

Msn: peti55555@hotmail.com

2010. jún. 3. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!