Miből kell éretségiznem hogy felvételit nyerjek a orvosi egyetemre?
Figyelt kérdés
Én most 18 éves vagyok és orvos szeretnék lenni sebész, melyik egyetemet ajálantáok nekem és milyért, egyébként miből kéne levizsgáznom hogy orvosira menyek. Már kis korom ota érdekel a orvos tudomány minden evel kapcsolatos témát szivesen meg halgatok.2010. máj. 28. 10:47
1/15 anonim válasza:
anno még biológia és fizika volt a felvételi
2/15 anonim válasza:
(felvételt nyersz, nem felvételit, miért, nem milyért... azon felül menjek és evvel... továbbá meghallgatok.. )
bp: sote, magas pont, korrektek, jó képzés.
debrecen: sokak szerint ez a leginkább hallgató barát
pécs, szeged: hát mindkettő kiváló egyetem, ahogy az első kettő is.. azt válaszd, amelyikhez a legközelebb laksz. biológia kötelező, fizika vagy kémia a másik választható. jövőre, úgy tudom már két emelt kell a továbbtanuláshoz, és csak az egyik után kapsz plusz 40 pontot.. szóval hajrá
3/15 anonim válasza:
18 éves vagy,nem tudsz helyesen írni,nem tudsz felmenni a felvi.hu-ra,meg egyébként is,már rég úgy kéne tanulnod ezeket a tárgyakat,mint a veszett,neked meg most jut eszedbe,hogy vajon miből kell érettségizni?!Istenem,remélem nem vesznek fel ilyeneket az orvosira:S
4/15 anonim válasza:
Szerintem elgépelted a korod. A helyesírásod alapján inkább 8 éves lehetsz, mint 18...
5/15 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok, Kérdező, milyen iskolába jársz és milyen a tanulmányi átlagod? amennyiben nincs 4,8 felett az érettségi tárgyakból, akkor nagyon keményen kell teljesítened biológiából és kémia vagy fizikából emelt szinten... emellett ajánlott legalább 1 középfok... anélkül sajnos esélytelen... feltételezem tudod, hogy magyar, töri, matek, idegen nyelv kötelező és ugye ezek mellé kell kötelezően a 2!! db választott, mindkettő emelt szinten... az orvosin további 6 év egyetem és jópár rezidens év vár rád ezen túl...
6/15 A kérdező kommentje:
jó tanuló vagyok a helyesírásom pedig azért ramagy mert vakor írok és nem figyelek a helyes írási hibáimra, ha oda figyelnék rá akkor nem lenne benne hiba :DD amugy meg kösz a választ , aki nem a helyesírásal foglalkozik :D és akkor, hogy felvegyenek ketőből emeltszintűt kell tenem?
2010. máj. 29. 10:54
7/15 A kérdező kommentje:
Mást részről megnézném hogy kösztetek ki tud vakon írni :DD ugy hogy nem néz a billentyűzetre , aki nem tudná hogy mi a vakonírás keresen rá a neten :DDD
2010. máj. 29. 11:04
8/15 anonim válasza:
én tudok vakon írni. és helyesen. előző vagyok. kell emeltet tenni, és az érettségi tárgyakból 5ösnek kell lenni. illetve praktikus...:) mellesleg nem tudom, h jelenleg mire mennyi pont jár. kérdezd meg az osztályfőnöktől...
9/15 A kérdező kommentje:
vágom kösz, azok meg lesznek :DD remélhetőleg de mondjuk hogy ha egy vagy kető 4 -es lesz akkor még fel vesznek nem?
2010. máj. 31. 07:41
10/15 anonim válasza:
eddig sztem én írtam neked a legtöbbet:D nos. felvesznek, ha a százalékos eredményeid elég jók. gondolom évvesztes vagy és jövőre érettségizel.. csak azt nem értem, hogy miért nem a tanáraidtól érdeklődsz és miért nem a fakokra tanulsz, mint az eszelős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!