Derékfájás, Lábba sugárzó fájdalom, már 9 hónapja. Mikor lesz ennek vége?
Figyelt kérdés
Márciusban voltam mr-vizsgálaton... ahol centrális protrusio látható a L.V-S.I valamint a L.IV.-L.V. csigolyák közötti magasságban, mely a durazsákon enyhe benyomatot okoz.Gyök compressio nem látszik. Az L.IV.-S.I. csigolyák közötti discusok dehidratáltak és az L.V.-S.I. között mérsékelten ellapultak. Mckenzi tornát csinálom, nyújtásokat és amikor időm engedi járok úszni. Az idegsebész azt mondta, helyre jön... de én már türelmetlen vagyok... azóta is gyógyszereket-tapaszokat használok hogy valamilyen szinten el tudjam viselni. Van, hogy csak a bal fenekembe és a combtőben fáj,de előfordul, hogy napokig lesugárzik a bal lábamba is. Valójában már ezt sem tudom, hogy ez a lelet mennyire jó vagy rossz...2017. szept. 27. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!