Derékfájás, Lábba sugárzó fájdalom, már 9 hónapja.
Mikor lesz ennek vége?
Szia! Semmikor. :/
Kezdődő gerincsérved van, idő kérdése, mikor robbansz le annyira, hogy műteni kell. Ezen én is átestem, hónapokig gyógytornász, kezelések, aztán egyszer csak kiszakadt fokozott terhelésre. Sajna sok jóval nem tudlak biztatni. Amíg tudod, ne műttesd meg, mert utána még rosszabb.
A festéses MR-szakvéleményt (műtét utánit) inkább nem írom ide, mert nem akarlak megijeszteni. Mindenkinél más, lehetséges, hogy nálad műtét nélkül is szinten tartható.
2017. szept. 27. 11:53
Gerinc sérved van, előbb utóbb úgyis megkell műteni.
Nekem is ez volt , annyira bele nyilalt a bal lábamba végig hogy majd nem össze estem.
Csak mikor nekem meg volt az MR , azt mondta az orvos hogy azonnal műteni kell.
Meg műtötték, azóta elég jól vagyok.
2017. szept. 27. 11:54
Nem akarlak elkeseríteni, de én tíz évvel a balesetem után is érzem. Sajnos az idegek soha nem fognak teljesen rendbe jönni. Kocsiban hátul ültem és belénk jött egy teherautó. Azt hitték, soha többé nem tudok majd járni, szerencsére nem mozdult el,de haránt irányú keresztcsont törés nem játék. Sokáig kezeltek, de a mai napg érzem, néha a lábamat is húzom.
2017. szept. 27. 11:54
Ez volna az idegbecsípődés orvosi leírása? Mikor nekem is volt, nem mentem orvoshoz, nem is szedtem rá semmit, hanem tettem a mindennapi dolgom tovább. Kb. két hónap után elmúlt. Fájdalomcsillapító hatására az ember nem érzi, hogy hogy és hol fáj, tehát kímélni sem fogja.
2017. szept. 27. 11:55
5/11 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok: nem ilyen kommentekre számítottam :( 26 éves vagyok a párommal pár év múlva szeretnénk gyereket....de ezek után már nem is tudom :( rettentően el vagyok keseredve :(
Akkor milyen kommnetekre számítottál? Arra, hogy valaki jósoljon neked, hogy "Mikor lesz ennek vége?"?
2017. szept. 27. 19:34
7/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye...tudom,hogy csodák nincsenek... csak az igazság sokszor fájdalmas...
8/11 A kérdező kommentje:
Ja és nem jóslásra számítok. Mindent megprobálok és mindenhol tanácsot kérek, bármi is legyen az csak jobb lenne.
Olvasd el a 2. válaszom és ott én elég jót irtam a végén.
2017. szept. 27. 22:46
4-es!
Első válaszoló vagyok. Nem! Ez nem az idegbecsípődés orvosi leírása. Ez gerincsérv.
2017. szept. 28. 10:14
Kapcsolódó kérdések: