Piros arc. Mit tehetnék ez ellen?
Szia! nekem már régóta ez van, én bőrgyógyászhoz mentem, de nem csinál vele semmit. Akkor is ilyen volt amikor még nem volt magas a vérnyomásom. Álíltólag ez enyhíthető, de ha kialakul, sosem lehet teljesen eltüntetni. De nem tudom nálad mi okozza.
12/L
szia
én teljesen ugyanilyen vagyok, szociális fóbiás nem lehet?
amúgy ne gondolj rá h vörös leszel, mert akkor még vörösebb leszel
szal csak nyugi, ja és nem ciki, és nem is csúnya!
önbizalmad kéne erősíteni és elmúlna(csak hát sajna nehéz tudom)
17/L
nekem valamikor tüzel és érzem h nagyon meleg a fejem erőtejjes piros de nagyon..vmikor meg csak kicsit..
de olyan rossz érzés:/
szia!de szerintem is szociális fóbiás vagyok ...
de egyre többször piros az arcom még akkoris ha nem szorongok..és egy csomószor hülyén veszek levegőt meg furán lélegzek és tökre olyan érzés mintha ez miatt is pirosodnék..vagyis szerintem ezért kezdek el..
meg igazából próbáltam ezt a ne figyelj oda rá dehát nem sokat érek el vele:S
Hello
15 éves fiú vagyok, átlagos testalkatú, sportolok, káros szenvedélyektől 100%osan mentes!Az én arcom is folyamatosan piros. Ez születésem óta velem van. Normál helyzetben nem olyan vészes/de ez igen ritka/, bár akkor is elég erőteljesen piros! Mozgás közben vagy stressze helyzetben nagyon kivörösödik az arcom.Nyilván való, hogy az arcpiroságom végedt egyre
jobban streszben érzem magamat, és így csak fokozodik/ Számomra ez az arc pirosság Nagyon zavaró jelenség/mások számára is/, mivel gátol minden téren, mind ikolában,
mind Magán életben!!! Könnyen mondják mások,hogy ilyenkor ne stresszeljünk hanem próbáljunk meg lehiggadni,de akinek ilyen problémája van az tudja,hogy ez nagyon nehéz.Úgy fél éve felkerestem egy magánorvost,ő a Rozex nevű gélt javasolta,azt mondta a pirosság azért van mert az arcban lévő erek túlságosan is kitágulnak,de ez a gél jó lesz. Nos hónapok óta rendszeresen használom,de nem sokat használ. Tény,hogy mintha kicsit nem lennék annyira vörös és talán hamarabb vissza is húzódik,de ez még mindig nagyon kevés :S Önök szerint mit lehet ez ellen tenni és mitől alakul ki ilyen probléma? Tanácsot kérnék, hogy mivel lehetne enyhíteni esetleg Megszüntetni az ilyen
tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!