Valami ötlet egy hete tartó hőemelkedésre?
Figyelt kérdés
Egy hete voltam orvosnál, mert felment a hőm 38 fokra, azt mondta begyulladt egy tüsző a mandulámon, kaptam antibiotimuot, beszedtem, torkom nem fáj, de azóta folyamatosan hőemelkedésem van (37,5 körül), visszamentem, de nem mondott rá semmit, "majd elmúlik". Valakinek valami ötlet? Szedek vitamint,nem erőltetem meg magam, de hamarosan elutazok és így kicsit félek azért.2017. szept. 21. 10:14
1/2 anonim válasza:
Mononukleózisod volt már? Nekem pár éve volt, nagyon, de nagyon hasonló tünetekkel. Arra mondjuk az antibiotikum nem jó, szóval ha neked segített, lehet, hogy mégsem az (mert az vírusos).
2/2 A kérdező kommentje:
azt hiszem régebben volt, de akkor fáj a torkom és be volt gyulladva.
most egyáltalán nem fáj, sőt múlt héten sem fájt, mikor a gyógyszert kaptam, csak belenézett a torkomba és mondta, hogy a tüsző begyulladt, de a láz miatt mentem elsősorban, torokfájásom nem volt
2017. szept. 21. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!