Leg rosszabb esetben mi történhet, ha 3 hónapja volt mononukleózisom és iszok rá 3-4 felest?
Bocs a helyesírási hibáért az elején!:D
"Legrosszabb"-at akartam írni
A mononukleózis a májat és a lépet támadja meg,ezért 3 hónapra letiltottak az össze sportról és diétán kellet lennem.Most voltam újra dokinál azt mondta,2 hónap múlva mennyek újra kivizsgálásra.
DE! 2 hét múlva Tankcsapda koncert lessz a környéken és évente csak 1x vannak itt,tehát nem hagyhatom ki!:D
A pogóról már lemondtam,de azért jó lenne egy kis csavarlazító pia,ezért kérdezem.
Szerintem ne kockáztass inkább. Én amikor mononukleózisos voltam, utána 4,5 hónappal ittam néhány korty jagert (nem volt több egy decinél) és nagyon durván beálltam tőle: az az ötletem támadt hogy beugrom a zp-be, kificamodott a bokám de nem éreztem ezért még táncoltam is vele, majd reggel amikor fel akartam állni, elestem majd elájultam a folyadékveszteségtől és szüleim kihívták a mentőket. Ráadásul hirtelen jött a berúgás, nem tudtam ellene semmit csinálni, ez volt életem legrosszabb élménye.
Inkább várd ki a 6 hónapot (nekem ennyit mondott az orvosom), esetleg igyál egy kis kávét, engem az is felpörget.
OK,de akkor a legrosszab ami történhet,az az h csúnyán berúgok,amitől nem félek mondjuk,mert a felét fogom meg inni annak,amitől egyébként is csak jókedvem szokott lenni.
A lényeg,h nem fog leállni a májam,vagy nem fogok elájulni,ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!