Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pánik beteg vagyok ki lehet-e...

Riki11 kérdése:

Pánik beteg vagyok ki lehet-e gyogyulni belőle? És kb mikor? És hogyan?

Figyelt kérdés
Voltam teljes körű kivizsgáláson és belsőségileg nem találtak semmit mert hogy szúródott a melkasom fáj a fejem szédülök hányingerem van mindenhol voltam és mind azt mondja hogy idegi alapon... azt tudom hogy pánik beteg vagyok de ennyire hogy voltam tegnap szemészeten és ahogy néztek a szemem rám jött a pánik? és mostanság egyre sűrűbben sőt már buszon is!!!!!! Szednem kell 0,25-ös frontint napi 3x1 és a scippa napi 1... nem tudom mikor kezd hatni de igy nekem nem jo...23 éves vagyok munkába jött elő előszőr!!! Már 3 hónapja járok folyamatosan idegorvoshoz és mindig csak a kedély javitót váltogassa a frontint nem mert azt mondjah hogy ráfogok szokni és nehéz lesz... a szédülést kijavitva nem szédülök hanem inkább egyensúly vesztés és ugy ver hevesebben be a szivem aztán a többi.. Ha valaki tud erről valamit kérem segítsen!!!!!!!!!!!! Köszönöm

2017. szept. 14. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Kigyógyulni nem lehet belöle, de meg lehet tanulni együttélni ezzel és tünetmentesnek lenni.
2017. szept. 14. 10:59
 2/6 Vörösnefelejcs ***** válasza:
76%

Mikor felírják a gyógyszert, elöször (kb. 1-2 hétig) a tünetek erősödhetnek, utána elmúlnak.

Nem elég gyógyszert szedni, kell magadon is változtatni, sokat. Vannak könyvek, lehet terápiára (pszichiáterhez) járni, másokkal beszélgetni, stb, de mindenképp kell valami, a gyógyszer önmagában segít, de csak a tüneteket tünteti el. Az a legfontosabb, hogy tudd, nem veszélyes, nem fogsz elájulni, meghalni, mindig csak ki kell várni a végét. Vannak technikák, hogy másra figyelj, mint dörzsölgetni valamit, dúdolgatni, számolni magadban, ragozni valami igét, szorzótáblát felmondani, bármi jó, ami eltereli a figyelmet. A gyógyszer miatt a rohamok elmúlnak, csak nagyon ritkán jön elő, és sokkal gyengébben, de gondolom, ez a személytől is függ.

A lényeg, hogy nem kell besz--ni, ahogy a papagáj is mondta a macska szájában. Sokan szenvednek ettől, nem vagy egyedül.

2017. szept. 14. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
43%
Miért jut eszébe mindenkinek azonnal a gyógyszer??? Van olyan táplálékkiegészítő, ami megoldja ezt a problémát és természetes!
2017. szept. 14. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:
11%
Már hogyne lehetne kigyógyulni.... 12 éve, kezdetben gyógyszeres támogatással, vele együtt pszichoanalízissel sikerült. 11 éve jól vagyok, pedig nagyobb bajok történtek, mint a pánikom előtt.
2017. szept. 14. 12:39
 5/6 A kérdező kommentje:
pszichoanalíz ez mit jelent pontosan mert békési vagyok és itt ilyenek nincsennek szerintem
2017. szept. 15. 07:34
 6/6 HegeDa24 válasza:
Szia,enis irtam mar erre az oldalra.En tobb mint 1 eve vagyok panik,szorongasos beteg,21 vagyok.En ugyanigy vagyok vele,mikor kialakult sokkal konyebb volt most sokkal nehezebb,van mikor naprol napra rosszabb.Enis szedtem mar valerianat,MagneB6t,frontint,nem hasznalt.Most Alprazolam Sandoz0,5mg nyugtatot szedek 2×1et+Brandenburg Neuro tablettat 1×1 es neha bekapok egy fejfajas csillapitot.De igazuk van az elottem szoloknak,a gyogyszer nagyreszt akkor hasznal mikor elhiszed hogy fog.Mert nalam is igyvan van amikor beveszem es jol is vagyok.A szedulest,egyensulyvesztest enis erzem na meg a fejfajast mindennap.A mellkasomban fura erzest erzek,bar lehet a refluxtol van.Enis voltam mar jo par EKGn,jott mar kihozzam a mento es nem reg csinaltak egy Nagylabor vizsgalatot ahol hala Istennek nem talaltak semmit.De aterzeem a helyzeted ense tudtam meg teljesen elfogadni hogy nincs szervi bajom,sokszor sajnos agydaganatra,szivinfarktusra gondolok,szoval megertelek.Viszont amit tanacsolni tudok,a panikbetegseg kegyetlen de nagyon jo tanitomester,megerosodsz tole,es akarhanyszor felszeretned adni annal tovabb fogsz kitartani,hiddel!Kitartast kivanok,ha szeretnel beszelgetni irj.
2017. szept. 15. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!