Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy kell a fütyit 'hordani'?...

Hogy kell a fütyit 'hordani'? (bővebben)

Figyelt kérdés
légyszi segítsetek. nincs nálunk férj, nagypapa, semmilyen hímnemű családtag, sőt még barát sem, akitől ezt meg tudnám kérdezni, és van egy 10 éves kisfiam. azt hallottam, hogy felfele kell hordani a fiúknak, mert ha lógva hagyják, akkor elgörbülhet felnőttkorukra. ez igaz? hogy tanítsam a fiamnak, hogy hordja a gatyeszában?
2010. máj. 26. 21:34
 1/9 anonim válasza:
0%
Szerintem kössél rá csomót...idősebb korára majd megcsodálják!
2010. máj. 26. 21:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bárhogy rakja be ,vissza fog állni abba a pozicioba ami kényelmes,természetes. Nincs jelentősége:)Nme görbül ..inkább forditva..amerre görbül ,általában arra hajlik.
2010. máj. 26. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmit csinálni vele. Úgy hordja ahogy kényelmes neki. Nem lesz semmilyen alakváltozás sem.
2010. máj. 26. 21:46
 4/9 A kérdező kommentje:
ezt most tényleg nem értem. akkor lógva hordja vagy rakja felfele?? azt tudom,hogy férjem úgy hordta, felfele, de van ennek tényleg jelentősége? hogy kell hordani? más hogy hordja? vagy ahogy sikerül? a melleinket is elrendezzük a melltartóban. a fütyit nem kell elrendezni a gatyában??
2010. máj. 26. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

fecskében lehet jobbra balra vagy akár lefelé is hordani.

Boxerben nem nagyon tudod fent tartani, csak ha szűk a nadrág.

Egyébként egy dologra figyelj oda, ne nyomja össze a ruha. Tehát a nagyon szűk nadrágok kerülendők!

2010. máj. 26. 21:54
 6/9 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm.
2010. máj. 26. 23:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell tanítanod erre, magától fogja eldönteni, hogy neki hogy kényelmesebb. Ha kimész a strandra, ott is láthatod, hogy szinte ahány férfi, annyiféleképpen dudorodik a fürdőnacijuk :=). Akárhogyan fogja hordani, az "elrendezés" nem fogja deformálni a péniszét. Annyi fontos, hogy ne legyen szűk a ruhája, mert az már valóban ártalmas lehet (de az is inkább a heréknek árt).

Ne aggódd túl ezt a kérdést, ne hozd a kisfiadat kellemetlen helyzetbe. Valószínűleg neked sem tanította meg anyukád, hogy hogy rendezd el a cicidet a melltartóban, s lám, mégis rájöttél, hogy neked hogyan jó.

40/ "fiús" anyuka

2010. máj. 27. 06:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Fölfelé? Minek?

Úgy kell hordani, ahogy gatya nélkül is helyezkedik. Vagyis lefelé.

2010. máj. 27. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:

"F*sznak, csatnak bal oldalt a helye."

A Calvin Klein gatyókban meg úgyis ki van képezve.

Én körülmetélt vagyok, de felfelé nem szeretem hordani.

Inkább lefelé esetleg balra és lefelé. Ja és nem görbül

semerre, ez tévhit.

2010. szept. 11. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!