Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki lehet a bulimiából gyógyulni?

Ki lehet a bulimiából gyógyulni?

Figyelt kérdés
1 hónapja folyamatosan önhánytatással küzdök. Feltétlenül kell valakinek szólnom, vagy még meg tudom egyedül is oldani?

2017. szept. 13. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez segítség nélkül nem megy. Orvoshoz és pszichológushoz kellene fordulnod.
2017. szept. 13. 12:56
 2/4 anonim válasza:

Szerintem mindenkeppen oszd meg valakivel a problemadat,akiben megbizol. Egy honap az meg annyira nem sok ,hogy ne tudd abba hagyni! Sok ido,de idob vagy!

Egyebkent elhatarozas es akaratero kerdese! Segithet a lefekves elotti onszuggesztio,amiko elalvasig is!etelgeted ,hogy egeszseges vagyok nem hanytom maamat tobbet. Vy egyeb ilyen motivalo dolkat, es ezt akar naponta tobbszor is elismetelheted magadban!

Esetleg nezz doksi filmet hova is vezet ez, mert van aki belehal, s ha magadnak jot akarsz,akkor ezt nem teszed!

2017. szept. 13. 12:58
 3/4 anonim válasza:
Nem lehet egyedül megoldani! Én is próbáltam de mindig visszaestem. Több mint fél évig napi többször is rohamok jöttek rám és aztán persze jött a hánytatás. Amég lehet menj orvoshoz! Minnél jobban beleesel annál nehezebb kigyógyulni.
2017. szept. 21. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Én is minden hánytatás után megfogadom, hogy soha többet, holnaptól vége... de nem így lesz, következő nap ugyanúgy kezdődik elölről minden..
2018. jan. 28. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!