Bulimiából ki lehet gyógyulni?
3-4 hónapja vagyok benne a folyamatos 1 hétig nem eszek aztán egy hétig kétszer annyit zabálok + hányok "életvitelben". Elhatároztam hogy éltemódot váltok, egészségesen étkeztem és sportoltam minden nap. Le is ment 3-4 kiló (azok a kilók amik a bulimia alatt jöttek fel.) kezdtem jól érezni magam a bőrömben, nem voltam olyan depressziós mint az elmúlt hónapokban.
Eltelt 2 hét és megint kezdődik. 3 napja egésznap eszek és hányok aztán nincs kedvem emberek közé menni mert kövérnek és rondának érzem magam. Komolyan nem tudom mit csináljak, már élni sincs kedvem néha legszivesebben meghalnék vagy kórházba kerülnék csak ne kelljen otthon lennem és zabálnom meg hánynom meg ne kelljen emberek közé mennem.. Ki lehet ebből gyógyulni vagy tényleg fontoljam meg hogy orvoshoz forduljak? 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!