Az orron a mitesszerek, miért "termelődnek" vissza?
A kozmetikusom is mondta, hogy teljesen felesleges kinyomkodni az orron a mitesszereket. Oda úgyis visszajönnek. Igaza is van.
De hát, miért jönnek oda állandóan vissza?!
húúú, ne is mondd (írd:DD) nekem az orromon, az államon, a homlokomon, és az orrom körül az arcom egy részén is tele van minden 0,5 mm-enként egy kib*szott sima vagy fekete mitesszer:S
Még jó, hogy ragyás nem vagyok, de ezzel a mitesszerekkel szenvedek már 16 éve, ugyanis 10 éves koromtól kezdtek kialakulni, és azóta vannak, pedig már tartok 30 felé.
T-vonalban zsíros is a bőröm. A "mitiket" az orrom körül és az állam környékén szépen ki lehet nyomni, de az orromon és a homlokomon már brutál nehéz. Én már nem is járok kozmetikushoz, mert felesleges, úgyis 2 napra rá kijön...amúgy itthon meg magamnak kinyomkodom, ahol könnyű...ez van. Anyum és mamám is ilyen tök jó bőrrel lettek megáldva:S
A csodaszert én várom:))))
tonizáld utána és ne kenj rá sok alapozót.
én csak tisztítom az arcomat. és nme sminkelek szinte egyáltalán. csak alkalomra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!