Fogkrém pattanásokra?
Olyan az arcom, (az a rész ahova felviszed a pirosítót és alatta) hogy konkrétan egymást érik a kisebb pattanások, bekenhetem ezt a nagyobb területet fogkrémmel?
Vagy mi az ami leszárítja?
Probáltam, nekem nem működött. Amik beváltak:
- Teafaolajat keverj össze olivaolajjal és ezzel itass át egy vattakorongot/pamacsot, majd kend át vele a problémás részt
- Baleának vannak arcmaszkjai, amik elég jól szárítják a pattanásoskat, 200 Ft csak, DM-ben kapható
ebben 2 féle maszk van, és a zöldet szoktam a problémásabb részre kenni, este szoktam használni és reggelre szebb, egységesebb a bőröm
Amúgy meg egyénfüggő kinek mitől jönnek ki a pattanások, lehet az is használ ha egészségesebbeb kezdel étkezni (minél kevesebb meszerséges cukor, kevésbé zsíros ételek).
Ha hormonok miatti probléma akkor bőrgyógyászhoz kéne menni gyógyszerért.
Belsőleg az E vitamin is hasznos, ha meg krémet használnál inkább külsőleg olyanokat keress amiben agyag, szalicilsav, teafaolaj, vagy cink van, ezek nagyon jó gyulladáscsökkentők, szárítják a pattikat. Meg figyelni kell a hidratálásra utána, hogy ne szárítsd túl a bőröd meg akkor csak több pattanásod lesz és pluszban a bőröd is feszülni, hámlani fog. Keress kimondottan zsíros bőrre való arckrémet, amitől nem lesz töb pattanásod és az arcod is hidratálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!