Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvás zavar. Valaki?

Alvás zavar. Valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy már két napja nem aludtam.

Este/éjszaka egyszerűen nem vagyok álmos, nappal ha épp mennem kéne dolgozni akkor eltudnék aludni.

Vendéglátásban dolgozom ahol azért kifárasztom magamat a nap végére.

Délután fáradtnak is érzem magam, de amint aludni kéne egyszerűen elszáll ez a fáradság.

Múltkor dolgoztam, hazaértem egész éjszaka nem aludtam semmit és másnap megint mehettem este 10ig dolgozni.. az agyam már érzem hogy kezd fáradni, de képtelen vagyok elaludni.. valakinek volt már hasonló problémája?

2017. szept. 9. 01:24
 1/2 Katkee válasza:
Igen nekem volt! Nincs valami olyan dolog ami nyomaszt vagy bánt? Lehet, hogy csak tudat alatti ...!? Nekem is volt ilyen problémám! Próbálkoztam mindenféle természetes nyugtató teákkal, homeopátiás készítményekkel, de nekem egyik sem vált be.....csak az orvos által felírt altató! Egy hétig elég volt szednem és utána már magától ment az alvás úgy mint régen ( nem szoktam rá nem szedem azóta ) ! De a természetes dolgokat válaszd először! Hátha Neked bevállik! Sok sikert!
2017. szept. 9. 02:14
 2/2 srth válasza:
Próbáld meg azt hogy éjjeli melót vállalsz és nappal tudsz aludni.Aztán majd látjuk
2017. szept. 9. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!