Erős izzadás ellen valami?
Sziasztok! Nem tudom, hogy a megfelelő kategóriába tettem-e, hogyha nem, bocsánat miatta.
Tizenhét éves lány vagyok, és két éve van olyan problémám, hogy télen-nyáron nagyon erősen izzadok. Nem számít, hogy öt vagy harminc fok van, mert leizzadok bármikor már annyitól, hogy beérek a suliba és felmegyek a másodikra. Bosszant nagyon, mert más lányok mindig szárazak, még a negyven fokban sem látók egy csepp izzadtságot sem rajtuk. Szégyellem is magam miatta rendesen, undorítónak érzem magam, pedig nem vagyok sosem büdös, bárhogy izzadok. Dezodort használok, naponta fürdök. Mitől lehet, és mivel tudom elmulasztani?
(Silleredével van, de nagyjából hat-hét kiló csak, és amikor vékony voltam, már akkor is jelen volt ez, sőt, az izzadás elkezdődése után nem sokkal híztam egy csomót)
Előre is köszi a válaszokat :) Bocsi, ha kicsit összefüggéstelen, igyekeztem rendesen megfogalmazni.
Sajnos en is ilyen vagyok. En nekem neha segit a gyógyszertári deo. Ilyen folyadék... Átlátszó szagtalan szintelen.. A nagy melegben esélytelen vagyok. A legjobban azt utalom amikor a hajam korul izzadok le.. homlokom tarkom.. Állandóan. Hajam is tiszta viz.
Szoktam magammal hordani egy pólót pluszba de nyáron meg neha bugyit is.
Talán segít ha kicsit kevesebb fuszereset eszem es sok tiszta vizet iszok. Megdöbbentő de nem izzadok ugy tobbet, sot.
Amúgy nekem nem igazan van sulyfeleslegem, de pajzsmirigy bajom van. Azt neztek neked? Lehet az a baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!