Mit lehet tenni a fokozott izzadás ellen?
Nem a hónaljammal van a problémám, hogy nagy foltos lesz a pólóm, stb. Illetve nyilván gond, de ez a legkisebb. Hanem mindenem, de szó szerint nagyon durván izzad. Ha kicsit is melegem van, úgy nézek ki, mint akit nyakon öntöttek egy vödör vízzel: folyik a víz az arcomról, a nyakamon, a felsőtestemen, de még a lábamról is szinte. Iszonyat kellemetlen egy buszon pl, mikor minden embernek melege van, de senki sem olyan csapzott, mint én 20 éves lány létemre..Most pl takarítottam, 25 fok van a lakásban, és úgy nézek ki, mintha a tűző napon 40 fokban aszfaltoztam volna..
Van némi túlsúlyom, de nem vagyok extrém kövér, ami miatt normális lehetne. 178 cm és 80 kg vagyok jelenleg. Nemrég voltam vékonyabb (70 kg), de nem emlékszem igazán, hogy akkor hogyan volt ez a dolog. Tuti, hogy akkoriban is izzadósabb voltam az átlagnál, de talán nem ennyire. Megoldás lenne, ha visszafogynék? Tervben van egyébként, csak kíváncsi vagyok, hogy jobb lenne-e a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!