Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rosszul lettem ma évnyitón....

Rosszul lettem ma évnyitón. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Haza is jöttem. Apa nagyon lecseszett, hogy biztos a magassarkútól. Nem hiszem, hogy attól lehet, mert csomószor jártam így. Elvileg zöldes is volt aaz arcom, láttam hogy sokan ki is röhögtek. Az általános iskolás ballagáson is rosszul lettem, a tesitanár fektetett az öltözőben. Akkor is csak leb.sztak,hogy szégyenlem őket, biztos azért nem fényképeszkedem velük. A templomban is sokszor rosszul lettem, szereplésnél, ünnepségeken. Ezen alkalmakkor magassarkú sem volt rajtam.

Mitől lehet?

2017. szept. 1. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Ettél, ittál? Esetleg a melegtől? Lehet orvost kéne megkérdezni, ha gyakran előfordul!
2017. szept. 1. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

'Lampalaz'

Vagy lehet h ebbe a sok melegbe nem ittal eleget,vagy csak szimplan nem tudsz egyhelybe annyit allni

2017. szept. 1. 15:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem szerepeltem :D

Nem lehet hogy leesett a vércukrom?

Egyszer pont ott volt az orvos, mikor rosszul lettem a templomban és közölte, hogy nem talál bajomat, vigyenek pszichológushoz. Na ezóta mérges rám apa, ha rosszul leszek. Mert csak bolond vagyok, akarat kérdése és ilyenek... De szerintem ez annyira nem különleges dolog, sokan lesznek rosszul, most sem én voltam az egyedüli.

2017. szept. 1. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán túl sok ember volt körülötted, vagy a sok állástól.
2017. szept. 1. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon meleg van ma, sokat kellett állni gondolom és talán kevés vizet ittál, nem ettél eleget. Bárkivel előfordul ilyen, sokan rosszul lesznek évnyitón, évzárón, fiúk is, tehát nem a magas sarkú az oka.
2017. szept. 1. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!