Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Érvényes lesz ez még akkor?

Érvényes lesz ez még akkor?

Figyelt kérdés
Az osztályomnak holnap kellett volna iskolafogászatra mennie, de a kompetencia-mérés miatt ez elmarad. Mivel én nem szeretnék az iskolafogorvosának kezelése alatt állni, minden vizsgálat alkalmával viszek igazolólapot a fogorvosomtól. Ma tudtam meg, hogy elmarad a "program",és az igazolólapom mai dátummal van kiállítva. Érvényes lesz még 2010. szeptemberében?
2010. máj. 25. 21:44
 1/1 anonim ***** válasza:
És tényleg van fogorvosod?,Mert én is voltam sulis és feszt azzal hozakodtak elő hogy ők bizony még a szájukat sem nyitják ki az iskola fogorvosnak közben meg sehol nem voltak.Egyébként meg szerintem a dátum az dátum új igazolást kell kiállítanod.ha már ennyire nem bejövős az iskolához kirendelt fogász gondolom van saját ahova jársz nem nagydolog új papírt kérni.
2010. máj. 25. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!