Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anyajegy az orrom allatt?

Anyajegy az orrom allatt?

Figyelt kérdés

szal a szám felet van egy anyajegy nem ien gigantikus de engem zavar meg lányos (azt mondják rá h az előkellöknek van ott)

és h ezt h lehetne leszedetni iet is csinálnak sztk-ba?

2010. máj. 25. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
a helyedben mindenképpen plasztikai sebészhez mennék. eltüntetik sztkban is, de ott sokszor marad csúnya heg. ha arcon van, s nem akarod, hogy csúnya helye maradjon, érdeklődj több plasztikai sebésznél is. az enyém az elsőt kb10ezerért veszi le, a többit 1-2ezerért. egyszerre akár huszat is.
2010. máj. 25. 21:06
 2/4 A kérdező kommentje:

igen erre voltam kiváncsi h marad e ott heg köszi

te plaszikai sebészed merre van infokat tudsz adni rola?:D

2010. máj. 25. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is van. az orrom mellett pont. nem nagy és nem is zavar. a fiam kérdezte kiskorában, hogy mi az? mondom egérszar!
2010. máj. 25. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
dr. szemerey balázs istván. II. ker.lovas u. keress rá googleon a pontos címért, telefonszámért.
2010. máj. 25. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!