Lehet gerincsérv?
Figyelt kérdés
2 hete nem múló derékfájás (főként mozgáskor, hajoláskor), bal lábfej enyhe zsibaddása és meleg, égő érzése lehetnek a gerincsérv tünetei? Ez esetben hova forduljak? Háziorvos, reumatológus, ortopédus? Nem igazán vagyok otthon ebben a témában.. Előre is köszönöm!
24N
2017. aug. 28. 00:34
1/3 Ramone válasza:
Ez még nem sérv inkább porckopás és/vagy gerincferdülés következtében kialakult ideg elnyomás... Nem tudom latinul mi a baj de háziorvossal kérj egy röntgen beutalót a fájó helyre és keresd fel a lelettel a reumatológust...
2/3 anonim válasza:
Porckopástól vagy gerincferdüléstől nem zsibbad a láb. Van esély a sérvre. Háziorvos, aztán ad beutalót a reumára. Oda tartozik a téma.
3/3 anonim válasza:
Röntgen tudja kideríteni, de vagy még 3-4 másik dolog is lehet.
Alapesetben háziorvos, vagy ortopédián tudnak beutalót adni. Én a sebészeten kaptam, nem azért mert súlyos volt, de ott nem várakozott senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!