Áááááá Mit csináljak? Nagyon fáj. Többi lent!
Figyelt kérdés
Tegnap elmentem horgászni, és poloban voltam, és nagyon leégett a kezem,mostanra már a piros bör,már kezd átmenni lilába:S
Mit tudtok ajánlani?Mivel kenjem be?:(
2010. máj. 25. 18:04
1/10 A kérdező kommentje:
(a naptol égett le)
2010. máj. 25. 18:04
2/10 anonim válasza:
tejföllel. az csak akkor jó, ha otthon vagy, és viszonylag nyugalomban, de elvileg enyhíti. vagy próbáld meg a contractubexet, talán az is segít, de előtte kérdezd meg a gyógyszertárost.
4/10 anonim válasza:
be ne kend tejföllel!!!!!!!!! patikában kérj rá krémet, holnap meg doki, vagy még ma, ez már komoly égés!!
5/10 anonim válasza:
Állítólag a tejföl csak népi legenda, és nem igazán jó rá. Irixet vegyél:)
6/10 anonim válasza:
Gondolom az a bonyolult és roppant nehéz megoldás,hogy orvoshoz menj,még nem jutott eszedbe....
7/10 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott, csak most délután 4-5 óra közt kezdett el nagyon fájni, és elszinezödni lilává.De mivel itt nálunk vidéken csak 12 ig volt bent a körzeti orvos, igy nem tudtam el menni.Mert itt nálnuk, egyiknap reggel 8-12 ig van orvos, a másiknao meg 12-16 oráig:S:)
Köszi a válaszokat.
2010. máj. 25. 18:28
8/10 anonim válasza:
Ha nincs háziorvos, jó az ügyelet is, nem? :/ Főleg, ha lila és égési sérülésre vall, nem csupán csak leégésre.
9/10 anonim válasza:
Ha megégetjük a kezünket hidegvizet szoktunk ráengedni folyamatosan.Nem tudom napégésre is jó?
10/10 A kérdező kommentje:
engedtem rá hideg vizet, de csak egy pár percig használt....
Volt itthon valamilyen uborkás hűsítő krém, és bekentem avval tegnap este, és már nem is annyira fáj, és már kezd elmulni az elszinezödés:D
2010. máj. 26. 07:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!