Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Amikor komolyabb vitába...

Amikor komolyabb vitába keveredek, elkezdek remegni, dadogni és nehezen tudok gondolkodni. Hogyan tudnék ezen változtatni? 17F

Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van, mert minden feszültséget elnyomsz magadban. Így jön ki. Találj valamit amivel ki tudod magadból adni a sérelmeidet.
2017. aug. 25. 19:03
 2/7 A kérdező kommentje:
tehát akkor mindenféleképpen ki kellene adnom magamból mindent, igaz? legalábbis annyit, hogy kicsivel "nyugodtabb" legyek? Mert erre nincs igazán lehetőségem, sajnos... valami tipp esetleg?
2017. aug. 25. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj, járj el kondiba. Fuss. Ezek mind olyan tevékenységek amik enyhíteni fogják a stresszt és jobban is fogod érezni magad. Van valami olyan az életedben ami egyébként nagy stresszel jár?
2017. aug. 25. 22:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Kezdetnek a családom, az,h most megyek 3.ba, anyám terhes és minden akörül forog én meg mostmar tenyleg ke vagyok tojva, és csak ordibalnak meg veszekednek velem mert miért ne, dolgoztam az utóbbi pár hétben, nyári munka, boltban eladóként, úgy, hogy nem magyaráztak el szinte semmit és felügyelet nélkül voltunk, de ez csak az utóbbi időben. Sportolni nincs lehetőségem mert itthon kell segíteni, kondi meg legközelebb jó 10-15km-re van, de ugyan az érvényes rá mint a sportra.
2017. aug. 26. 09:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj rám. Ha szeretnél beszélgethetünk, hátha könnyebb lesz.
2017. aug. 26. 13:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Amint lesz időm, írok. Köszi!
2017. aug. 26. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól van :)
2017. aug. 26. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!