Nem tudok gondolkodni! 15 éves vagyok es órákon azon veszem észre magam hogy bámulok a semmibe és ez nagyon aggaszt engem, főleg hogy most ebben a korszakomban kell legjobban gondolkodom . Ez normális?
Olyan velem is szokott lenni, hogy ülök az órán, általában fizikán és csak nézek a semmibe, mert nem tudom felfogni, amit a tanár mond.
Pedig mindig úgy megyek be órára, hogy én ezt most meg fogom érteni, de nem sikerül.
A többi tárggyal nincs ilyen bajom, talán csak a kémiával, szóval szerintem nálad más probléma lehet, mint nálam.
Ha vígasztal technikusin én is ezt produkálom 19 évesen géprajzórákon.
Ha egyszer is idejutsz... Kösd fel a gatyád mert olyan unalmas mint a történelem óra, aztán azon kapod magad hogy az ébresztőóráddá válik a kicsöngő.
Erre azt tudom mondani, hogy tavaly érettségiztem.
Matekból az alapjait tudtam az ilyen-amolyan tételeknek...
2 hétre rá már azt se tudtam volna kb mennyi 2+2.
Én úgy ahogy van mindent amit kellett elfelejtettem a 4 év érettségis tanéveimből.
Persze most a matek miatt szívok mert gépész technikusin rengeteg számolni való van, kellene alap képletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!