Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális ha azt kívánom, hogy...

Normális ha azt kívánom, hogy meghaljak? ://

Figyelt kérdés

Nagyon elegem van már mindenből. Első sorban a szüleimből. Most is egy kishülyeségért veszett össze anyám. Mindenért engem von felelősségre, még akkor is ha nem vagyok hibás. Ha el próbálom neki, mondani, hogy ez zavar, szájon vág és azt mondja, hogy ő anyám és nem egy szemétláda és ő szabja ki mit szabad és mit nem. A tanulásban nehogy segítsen ha nem értek valamit, mert az az én hibám és én voltam iskolában és nem ő. Ok én értem, de ha nem akar segíteni mikor tényleg kell akkor miért várja el tőlem, hogy kitűnő legyek. Aztán a barátaimat is kritikálja és csúnya dolgokat mond róluk. Nagy részét nem is ismeri csak látásból. Új évkor is itt voltak nálam a barátaim és úgy viselkedett velük mint egy tehén. Kárörvendő és nagyon lenéző. Én értem hogy ő anyám és kell vigyázzon rám,de amit ő csinál az sok.Aztán apám is olyan hülyeségek miatt száll velem vitába hogy csak.Aztán ha nekem van igazam (99%-ban) akkor azt mondja,hogy pofátlan vagyok,és ne feleseljek vissza.

A barátaim megint egy másik téma. Falun lakóm,és tán az itteni barátaim a legkétszínüebbek.Kimegyünk valahova már az a téma ,hogy az amelyik nem jött ki milyen hülye.És én elég gyakran maradok itthon,szóval szerintem rólam is pletykálnak.A városi barárnőimmel alapból nincs baj csak túl kényesek.A fiúk úgy viselkednek velem mint egy szeméttel,s ha reflexből levágok nekik egy pofont akkor már jönnek veszekedni."csúnya vagy" "hülye" "nem kellessz senkinek" a fiúk szájáól 80%-ban ezt hallom,és nem esik jól.Beeakarok illeszkedni közéjük más lányokkal engem meg úgy kezelnek mint valami útcai qrvát. Nagyon elegem van az ilyenből,idegesír, felhúz,sokszor sírok,és már-már a halálomat kívánom.Lehet,hogy csak a tini korszakom miatt,de ha egy felnőtt ember nem gondolkodna ilyeneken 2-3 év ocsmárolás után akkor én nem tudom.Normális ez?

Bocsánat a helyesírásért.

2017. febr. 19. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Hány éves vagy? Egyéb más problémád van még?

Szüleid, nem szoktak inni, stb?

amúgy, már bocsánat, de ha én 16 éves srácként azt mondom, hogy többet jobban foglalkoznék a gyerekemmel (ha lenne) akkor bennük lehetne kicsit több felelősség érzet.

ha szeretnéd magadból ezt kicsit kibeszélni írj nyugodtan privátban:) Sok sikert:)

2017. febr. 19. 22:28
 2/6 anonim válasza:
100%
szomoru ezt olvasni..hosszu evekig ereztem azt amit te..azt a reszet hogy szeretnek meghalni. most 23 evesen ugx gondolok vissza ra hogy megolelgetnem az akkori enem es megmondanam neki hogy add ki magadbol es a rossz embereket engedd el. csak magadnak artasz, a falusi barataid felszinesek ha te nem olyan vagy mint ok akkor ne toltsd veluk az idod. rossz lehet azon agyalni hogy most epp te vagy e a tema. fiuk eseten neha a sertes mogott pont az ellenkezoje van...vagy hat nem tudom mostar hogy megy ez a te korosztalyodban :D szulok kapcsan ontsd ki anyukadnak a lelked..ha nem megy beszelve ird le hogy olvassa el. sokaig velem is hasonloan viselkedett anya es soha nem azt hallotta meg amit mondtam, parszor irasban kozoltem vele mennyire faj minden es hogy erzek. ugy megertett. remelem valtozik a velemenyed es talalsz sok olyan jot az eletben amik utan azt mondod elni akarok.
2017. febr. 19. 22:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. 14 éves leszek hamarosan. Azt, hogy leírjam neki mit érzek, próbáltam már de miután elolvasta az első mondantot összetépte. :(
2017. febr. 20. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Pedig még elég fiatal vagy:( előtted az élet:) de elég szomorú hogy össze tépte:((

Figyel, meg fog oldodni ez a dolog is, csak ne add fel kérlek:(:) 1. Voltam*

2017. febr. 20. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindent megpróbáltam már, de elegem van. Nem bírom:((
2017. febr. 20. 17:51
 6/6 anonim válasza:
dehogynem bírod! louise l. hay éld az életed, ha nyitott vagy az ilyenre olvasd el, és lásd meg a szépet a világban, ha kell egyedül, mindenkivel szemben. ha nem szeretsz olvasni youtubon is fent van röviden 45-60perces talán.
2017. febr. 22. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!