Esténként miért kívánom annyira a csokit?
Általában este, nagyon tudnék csokit enni. Akkor is, ha nincs otthon. Teszteltem, nem az édességet kívánom, egy almával, lekváros kenyérrel, mézes teával nem tudtam legyőzni a csoki utáni vágyat.
Most ott tartok, hogy egyáltalán nincs otthon kibontott csoki. (Ha nincs kibontva, nem nyúlok hozzá. Ezt most zagyvának tűnik, szóval, néha viszek magammal a munkába pár kockát, akkor persze kibontok egy táblával, így van kibontott és nem kibontott.)
Reggel nem bírok édeset enni, csokit se, de délután, este, az tiszta őrület.
A tejcsokit kívánom, az ízét. Ez már pár éve így van.
Azért egy Cadbury vagy Lindt csokira nem mondanám, hogy szar...
És nem az volt a kérdés, hogy mivel helyettesítsem, hanem, hogy miért kívánom.
Nem tudom, mit értes za médiában látottakra, nem nézek, tv-t, magasról teszek akármilyen reklámra.
Hogy az adalékok, abban lehet valami, mert az ízét kívánom. Tavaly tavasszal próbálkoztam házilag készített forrócsokival (rendes kakaópor, fahéj, forróvíz, cukor), de annak ellenére, hogy tényleg finom volt, nem esett úgy, mint mondjuk négy kocka egy táblásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!