Miért/mitől hullik a hajam?
14 éves lány vagyok. És nagyon iritál, hogy hullik a hajam. Mikor hajat mosok utána kb. egy marék hajat szedek ki a kádból. Ha fésülködök ugyanez a helyzet. Meg akkor is ha csak végighúzom a kezem a hajamon. Úgy 3-4 éve a hajam "minősége/állaga" is nagyon megváltozott.Sokkal lassabban nő, töredezik, száraz, fénytelen...stb.
Csináltattam vérképet is nagyon minimális vashiányom van (vagyis lehet hogy már csak volt) mivel folyamatosan szedem a vasat.
Nem tudok már mire gondolni. (Amugy hosszu a hajam kb. a hátam közepéig ér. Ha ez számít valamit)
A válaszokat előre is köszönöm.
Ajánlom ezt a pakolást (ez növeszti,fényesíti,ápolja,táplálja,és puhává teszi).:
-ricinus olaj (a hajad méretétől függően a mennyiség)
-aloe vera zselé (a hajad méretétől függően a mennyiség)
-30-35 csepp rozmaring illóolaj
Nekem 3 évig szörnyen szálkás,fénytelen,és kócos volt a hajam,de mióta ezt (hetente egyszer) használom,gyönyörű,puha,fényes,és kisimult lett a hajam. Remélem segítettem. :)
Pajzsmirigyed rendben van?
Nekem attól hullott/hullik (már kevésbé) a hajam.
Köszönöm a pakolást :) Ki fogom próbálni!
A pajzsmirigy problémáról nem tudok. De utána járok :)
Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!