Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Finn szaunától járt már...

Finn szaunától járt már valaki így? 20/L

Figyelt kérdés
80, max 90 fokban szoktam eltölteni háromszor tizenöt percet a szaunában, a kövekre illóolajos vizet locsolok. Tudtommal a szívemnek semmi baja,még ultrahangon is látták kb három-négy éve,azt mondták erős,egészséges. A mai szaunázás alkalmával a második 15 perc leteltével,a hideg vizes zuhanyt követően nagyon elkezdett húzni a fejem,éreztem,hogy a pulzusom enyhén szólva rossz,a szívem közeléhez szorítottam az ujjam,hogy rendesen érezzem. Néhány másodpercig vészesen lassan,ellenben nagyon erősen dobbant. Majdnem ki is dőltem,feszült is a mellkasom. Úgy tudom ennek nem nagyon szabadna előfordulnia. Sportolok,egészségesen élek,a vizet pótoltam,a hideg zuhanyt nem hirtelen engedtem magamra. Mire véljem hát ezt?
2017. aug. 23. 01:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Én mindig ìgy érzem magam utána.

Lezuhanyzok, lepihenek, sokat iszok és máris jó!

Persze mindezt a szaunában.

Lehet sok neked a 15 perc.

2017. aug. 23. 11:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sosem tartottam jó ötletnek ezt a kínzást, nem is élek vele.
2017. aug. 23. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
akinek kínzás ne csinálja...
2017. szept. 6. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!