Lulukaa4 kérdése:
Szerintetek mi lehet a baj? Járt már igy valaki?
Figyelt kérdés
Bocsanat ekezet nelkul fogom irni mert telefonrol irom, elore is bocsanat. Csaszarmetszesem volt majus 15-én. Miutan haza engedtek elkezdett valadekozni a heg, visza mentem lekezeltek ketszer, de meg minsig valadekozik. Eloszor rozsaszines valadek fojt, most pedog sargas vilagos barnas valadek. Tobb napja.kaptam ra zinnatot is. Ezen kivul a heg felett nehany helyen csomok vannak ami nagyon kemeny. Nem tudom mi lehet.. Bal oldalt pedig a heg szelen let egy nagy csomo es iszonyatosan faj, szur.Pisileskor ha kiurul a holyag az is iszonyatosan faj, es nagyon verzek altalaban pisileskor jon ki rengeteg, van mikor barnas szinu. Elore is koszonom a valaszokat valaki voolt mar hasonlo helyzetbe?2017. máj. 24. 23:04
1/1 vikidal válasza:
En is ekezet nelkul irok de ez nem szamit hanem az hogy menjel el surgosen a korhazba vagy egy masik dokihoz ez nem jatek Ket hete huzodik ez a seb, hegg dolog nekem nem egy mutetem volt mar es egy het alatt mindegyik bezarult problema nelkul Nalad valoszinu hogy valami fertozes lepett fel sot felo hogy bent a melyben is lehet valami problema akar a hugyholyag is serulhetett Menjel el minel hamarabb nehogy nagyobb legyen a gondod mint ami eddig is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!