Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez baj? Mit tegyek?

Szerintetek ez baj? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most már harmadik napja amikor felkelek zsibbadást érzek a bal kezemen az ujjaim végében és remegnek a kezeim,izzadok fázok és melegem van egyszerre de nincs lázam és más különösebb bajom nincs.Nem tudom mi az oka.Alacsony a vérnyomásom,dohányzok,kávézok és mostanában eléggé nagy a stressz hatása az életemben.Nem tudok orvoshoz menni mert van egy kis babám egyedül vagyok vele itthon és az orvossem tt van a közelben(vidéken élek)NEm tudom mit tegyek.
2010. máj. 25. 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:
elmész a legközelebbi dokihoz, mielőtt valami olyan történik, hogy a babát veszélyezted...bár, ha dohányzol mellette, akkor gondolom tojsz rá, hogy valami baja lesz-e a kicsinek....
2010. máj. 25. 10:50
 2/6 A kérdező kommentje:
azóta dohányzom amióta nincs tejem és nem egy légtérben,a lakásban nem gyújtok rá nem vagyok akkora tírpák.Vidéken élek és ez az orvos tökre utál minket,mert nem rég költöztünk ide és eléggé hülyének néz>>ugyan az a gyerek és a felnőtt orvos.Amikor 39 fokos láza volt a Manónak azt mondfta ez nem sűrgős eset és nem jött ki,Nekem kellett bevinnem(tőlünk egy órára van gyalog,mert nincs autóm)
2010. máj. 25. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy idegi eredetű a problémád. Azért csak meg kéne mutatni magadat egy orvosnak.Fel akarod nevelni a gyermeket,nem?
2010. máj. 25. 11:06
 4/6 anonim ***** válasza:
11:06 vagy stroke előrejelzés, keringési probléma, szívroham előjele...ez nem kisstílű probléma, nagyon komoly betegségekre is utalhat....persze lehet "csak" stressz vagy egy rossz alváspozíció következménye is, egyértelműen orvoshoz kell menni, most rögtön
2010. máj. 25. 11:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,aranyosak vagytok.
2010. máj. 25. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet Calcium hiany is. Az okoz zsibbadast meg remegest, de mindenkepp kene egy orvosi kivizsgalas mert az a biztos foleg hogy vannak egyeb tunetek is.
2010. máj. 25. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!