Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Benött köröm műtét után...

Benött köröm műtét után mennyi ideig tart a "kényszerpihenö"?

Figyelt kérdés

Ma (Csutortok) reggel voltam sebészeten, gyorsan lezavarták a műtétet, kivágták a benőtt körmöm, és raktak rá egy nagy bumszli kötést, holnap kell visszamennem kötéscserére. Utána esetleg hétvégén már tudok cipőt húzni szerintetek?

Jövö hétvégén fesztiválra mennék, azt remélem nem kell lemondanom.

2017. aug. 17. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, esetleg ha nem tudsz cipöt húzni, próbálj egy nyitott szandált vagy papucsot felvenni. Nem a legoptimálisabb, de legalább nem kell lemondanod. Ja és vigyázz, nehogy megtapossák :)

Viszont a mütétröl szeretnék kérdezni. Pontosan hogy zajlott? Reggel bementél, mütét után egyböl haza? Tehát nem bennfekvös? Meddig tartott? Érzéstelenítés volt? Éreztél valamit?

Elöre is köszi!

2017. aug. 17. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Hú nekem mennyi rossz tapasztalotam van ezzel kapcsolatba.Pécsi gyerekklinikân 2x cseszték el.Hihetetlen,hogy ilyet megengettek.Az orvos a műtét KÖZBEN elkezdett telefonálgatni majd 5 perc alatt összecsapta.Ez történt meg kétszer.Arról ne is beszéljünk,hogy kb 4-5 órát kellett várnom elötte és utána is.Már majdnem elvéreztem ott mire a nővérke nagynehezen hozott egy fájdalom csillapítót meg átkötötte a lábam.Harmadjára elkellett mennem Szigetvárra ahol úgy megcsinálták,hogy az csak na.A műtét után kaptam ágyat meg mindent ami kellett.
2017. aug. 17. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyébként az előzőnek írom,hogy ha lenne valami kérdezni valója akkor nyugodtan írjon rám egy privâtot.Én voltam a második.
2017. aug. 17. 10:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nekem úgy indult, hogy 2-3 napja fájt már a jobb nagylábujjamon a köröm, belül. És piros is volt.. próbálkoztam ilyen itthoni gyógymódokkal amiket a neten találtam (paradicsomos dunsztkotes stb) de nem használt. Így ma reggel rávettem magam és elmentem dokihoz, hogy adjon rá valami gyulladáscsokkentő krémet.

Egy kis várakozás után szólítottak a rendelőbe, az orvos megnézte a lábamat és ő javasolta hogy vágjuk ki, Mert a fájdalom okát kell megszűntetni, nem ilyen kötésekkel bohóckodni. Végül belementem.. az érzéstelenítés volt a legrosszabb, elég vastag tűt vett elő a doki, elöször azt hittem hogy nyársalunk valamit, de aztán a lábujjamban kötött ki :D

Majd a szuri után pár perccel el is kezdte a vágást, utána kaptam egy nagy kötést és azóta felpolcolt lábbal fekszem itthon.

Simán hazaengedtek egyböl, szerencsére 1 sarokra lakom a kórháztól.

2017. aug. 17. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Értem, köszi a válaszokat!
2017. aug. 17. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nem egy nagy dolog, nekem többször is volt, legutóbb kb. 2 hete. Csak aznap fájt, mert sajnos épp esős idő volt, ezért zárt cipő volt rajtam. Én vissza sem mentem átkötésre, másnap reggel simán levettem róla a bucit, még véres sem igazán volt. Semmi kényszerpihenő nem kellett, másnap már simán járkáltam, igaz, nyitott cipőben.
2017. aug. 17. 11:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Remélem az enyém is ilyen gyorsan rendbe jön..
2017. aug. 17. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!