Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Benőtt köröm lézeres vagy...

Benőtt köröm lézeres vagy szikés műtét?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi hogy melyik a hatékonyabb, biztonságosabb, stb. hanem arra hogy a kér beavatkozás között mi a különbség pl. Mennyire fáj az egyik mennyire a másik vagy hogy néz ki műtét után a lábujj egyiknél másiknál vagy melyik mennyi időt vesz igénybe

2016. ápr. 4. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Őszintén szólva szerintem ez inkább orvos kérdése. Van aki nagyon bénán bánik a szikével, de ügyes a lézerrel és fordítva. Ez minden kérdésednél orvos függő, mind fájdalomnál, mind az időnél és a gyógyulás esélyeinél is.
2016. ápr. 4. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem volt lézeres műtétem és nem fájt különösebben, inkább csak fura volt, hogy érzem az égett húsom szagát... nem volt különösebben megrázó vagy fájdalmas.

viszont előtte sokat szenvedtem, gennyes lett a körömágyam és akkor felvágták, na az iszonyúan fájt.

2016. ápr. 4. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
6%

Gennyes körmöt egyébként is tilos operálni, szóval nem csoda ha fájt.

Ezért mondom, hogy az orvos az ami számít. Normális orvos sosem vágna bele gennyes körömbe. Az alap.

2016. ápr. 5. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt mindkettő. Először sebészet. Csak a fájdalomcsillapító fájt :) de csak átmeneti megoldást nyújtott. A lézeres műtét maga nem, de utána az első kötözés az fájt. Ez már két éve volt, azóta minden rendben és valójában nem is látszik egyik lábujjamon sem semmi. Én úgy érzem most is, hogy jól döntöttem, hogy a lézeres műtétet választottam.

A kinézet: mindkét esetben időbe telik, míg a köröm "végignő". (Nálam mindkét esetben csak a széléről távolították el a benőtt részt, de én akkor is alig vártam, hogy teljes legyen.)

2016. máj. 29. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!