Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik egy pszichológia...

Hogyan zajlik egy pszichológiai vizsgálat? (lent kifejtem)

Figyelt kérdés
Holnap megyek pszichológiai vizsgálatra,mert ÖTT-s leszek(Önkéntes Területvédelmi Tartalékos) Soha nem voltam még ilyen vizsgálaton,hogy zajlik,mire figyeljek?Esetleg valami tanács?

2017. aug. 16. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerződéses
2017. aug. 24. 13:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Na és mesélsz,hogy pontosan milyen volt,hogy sikerült-e stb. Milyen végzettségeid vannak illetve mire számíthatsz?
2017. aug. 24. 23:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Megírom
2017. aug. 25. 07:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszonom
2017. aug. 25. 09:21
 15/15 Jovicc13 válasza:

Hát én nem egészen szerződésesnek jelentkeztem. A tiszti egyetemre felvételiztem, fel is vettek és az ottani alkalmasságink az a rendes szerződéses állományhoz tartozókéval megegyezik. Egészségügyit meg fizikait gondolom nem kell részletezni. Kecskeméten volt az alkalmassági, mind a 3 egy nsp. (Kaját vigyél! anélkül szívás, főleg, ha várnotok kell, mert valaki nem talál oda.....)

Viszed a dolgaid, kapsz egy köteg lapot, amit kitöltesz. Sorban megcsinálod az egészségügyiket. Aztán pszichológia. Vagy lehet neked épp fordítva lesz.

Na a pszichológiára térve nekem az első feladat egy figyelemteszt volt, de nem a gépeknél. Egy kivetítőt kellett figyelni, ahol felvillantak számok (azthiszem 9 jegyű, de ez nem biztos) ebből 10-11 kör. Minden eltalált szám 1 pont. Aztán jött egy IQ teszt. Min. 90-es IQ-t el kell érned. Tiszteknek 100-at. Nálunk Eysenck féle IQ teszt volt. Aztán önéletrajz írás, nem hosszú. 10-15 mondat. Majd ha ez megvan személyiségteszt. Hosszú, unalmas, sok ismétlődő kérdés, némelyik értelmetlen:

PL.: Az elején leszögzik, hogy önmagadra viszonyítva értelmezd a kérdést.

Állítás: "Többségi társadalom perverz" (És döntsd el, hogy ez hogy értik... :D

Ha ezen is túl vagy leküldik a mappádat 1 szinttel lejjeb, ahol majd vársz a pszichológusra. Ott a pszichológus elolvassa az önéletrajzod, kérdezget rólad, miért akarsz katona lenni egyebek. Mesélned kell magadról. Ami itt fontos, hogy legyél határozott, ha határozatlannak lát, azonnal alkalmatlannak ítél.

De egyébként nem vészes és segítőkészek.

2018. aug. 18. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!