A citromfű tea csökkenti a vérnyomást ha csak egyszer iszom?
Figyelt kérdés
Mindig nagyon ideges vagyok az orvosnál és felmegy a vérnyomásom. Egyébként nem magas a vérnyomásom, csak ott és akkor. Most kell mennem orvosi papírért jogosítványhoz és ott lesz vérnyomásmérés is. Vinni akarok citromfű teát (0,5 litert) amit a rendelőben megiszok a mérés előtt. Úgy hallottam, hogy annak vérnyomás csökkentő és nyugtató hatása van. Ez így tényleg jó? Nem viszi le nagyon a vérnyomásomat? Tényleg hat ha csak akkor iszok belőle?
16/L
2010. máj. 24. 15:07
1/4 anonim válasza:
Nem szívódik fel olyan gyorsan, másrészt az izgalmi állapot miatti vérnyomásemlekedésre nem hat jelentősen, ugyanúgy magas lesz az érték.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Milyen gyorsan szívódik föl?
2010. máj. 24. 15:34
3/4 anonim válasza:
A citromfűteának tudtommal nincs vérnyomáscsökkentő csak nyugtató hatása.Vérnyomáscsökkentő hatású a galagonya vagy a fehér fagyöngy.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Én nem értek hozzá, csak ezen az oldalon olvastam: [link]
2010. máj. 25. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!