Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet attól nagy a hasam,...

Lehet attól nagy a hasam, hogy a beleim nagyobbak mint másoknak?

Figyelt kérdés

Elég nagy a pocim és sehogy nem akar lemenni és már ezért gondolom ezt...

Képet majd tudok feltölteni ha számít.

24N

2017. aug. 13. 12:32
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Az nem ő volt szerintem, annak mégnagyobb :DDDDDD mindenesetre eleggé el vannak lustulva a csajok
2017. aug. 13. 17:41
 12/21 anonim ***** válasza:
xdd igazad van :D
2017. aug. 13. 18:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Bakker én 85 kg vagyok a 160 cmemhez és soványabb vagyok, mint te...
2017. aug. 13. 18:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja és azért vagyok túlsúlyos, mert lusta vagyok és sokat eszek, te pont ugyanezért vagy kövér, ne kifigásokat keress!
2017. aug. 13. 18:23
 15/21 anonim válasza:
Kicsit nem szoros az az öv?
2017. aug. 13. 18:42
 16/21 A kérdező kommentje:
13-as azért megnéznélek hogy lennék kövérebb tőled amikor 160 centihez van neked 85 kilo...
2017. aug. 13. 19:36
 17/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk úgy, hogy van egy masszív, jóval átlag feletti izomtömegem és csonttömegem van, mivel pár évvel ezelőttig sportoltam szinte minden időszakomban ;) Mérték pár napja, szóval nem hasra csaptam.

Fele ekkora hasam van, pedig én is oda hízok főleg. Kezdj el valami heti 5-6 órás kardio mozgást, mert csak tovább fogsz hízni! És ne keress ilyen hülye kifogásokat, hogy nagyok a beleid!

Én is most keztem intenzíven újra ill fogyókúra/èletmódváltás van.

2017. aug. 13. 19:46
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez a "nagyok a beleim" teljesen lehozott az életről.
2017. aug. 13. 19:48
 19/21 anonim válasza:

Na én is furcsállottam azt hogy valakinek nagyobbak lehetnek a belei és utána olvastam.

Sörhas, kerekedő pocak?

Metsszük fel képzeletben ezt a pocakot: mégis mi lehet benne?

Tévedsz, ha azt hiszed, csupa zsír az egész. Valójában vizenyőt, nagy mennyiségű meglazult, megereszkedett kötőszövetet és nagyon tág beleket látnál, bennrekedt, megkövesedett bélsárral.

Mitől tágulhatnak ki a belek?

30 éves korunk körül bármily egészségesen is élünk, a vékonybelek tágulni kezdenek. Ez a 7-8 méter hosszú, izmos csővezeték ugyanis az idő során veszít a rugalmasságából, tartásából, ami eredendően táguláshoz vezet. Két módszerrel is ronthatsz a helyzeten:

Gyorsabban megtörténik az előbbi béltágulás, ha finomított ételeket (fehér lisztet, kenyeret, cukrot) eszel, keveset mozogsz, alkohollal, stresszel terheled magad. Ételintoleranciád van, puffadsz, de nem teszel ellene semmit.

Az igazi mattot akkor adod magadnak, amikor – főként az előbbieket tetézve - szénsavas italokat (sör, fröccs, kóla, cukros üdítők, szénsavas vizek) iszol. Pláne ha az esti étkezések után teszed ezt, amikor a megtömött bendő még nagyobb teher az ekkora már elfáradt, lazulékony beleid számára. Ekkor szép lassan, de egyre biztosabban és láthatóbban kitágulnak a beleid, nő a pocakod.Hogyan „készít” pocakot a tág bél?

Amikor megnő a bélkeresztmetszet, elernyednek a bélredők, több salakanyag reked benn a bélben, ami még tovább, az eredeti többszörösére növeli a bélkeresztmetszet. (Ilyenkor sokkal több a rákkeltő anyag, szabad gyök is a testben – a béltisztító kúra ezellen is prevenciós eszköz lehet!) Az alulműködő, ernyedt, kitágult belek közti teret a hasfalban kötőszövet, vizenyő és zsírszövet tölti ki.

2017. aug. 13. 20:45
 20/21 anonim válasza:

Nem hiszem hogy az lenne az oka. Inkább étkezés,üdítők és test mozgás között van valahol az-az ok, de ha nem is akkor pedig egyszerűen *khm* egyéni adottság.

Ha pedig lemenni nem akar akkor vagy megtartani kell vagy pedig extrán megdolgozni rajta diétával, edzéssel de a lényeg Te döntöd el hogy mit szeretnél.

2017. aug. 20. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!